Coaching

Op zoek naar balans ..

In de coaching sessies gaan werken aan de beste versie van jezelf! Stap voor stap neem ik je mee op weg naar een gezonde levensstijl. Op jouw tempo! We integreren gezonde voeding en beweging in jouw levensritme. Daarnaast besteden we ook aandacht aan jouw mentale welzijn. Een gezonde geest in een gezond lichaam dus.

Voortaan staan jouw drukke job, je gezin, je sociale activiteiten… niet langer in de weg naar het behalen van jouw doelen. Integendeel, we vinden een manier om jouw doelen op een realistische en haalbare manier in te passen in je leven.

Hoe werkt het ?

In een intakegesprek maken we uitgebreid kennis met elkaar. Aan de hand van een vragenlijst die je vooraf invult bespreken we je eetpatroon, je fysieke activiteit en je dagelijkse routine. We overlopen samen je doelen en kijken waar jouw prioriteiten liggen. Op het einde van dit gesprek heb ik een goed beeld van jou, je gewoontes en je leefomgeving. En jij krijgt meer informatie over mij, mijn visie op gezonde voeding en mijn manier van werken.

Op basis van jouw doelen en prioriteiten maak ik een persoonlijk coaching plan op. Dit overlopen we samen tijdens een volgende sessie. Het coaching plan daagt jou uit om actie te ondernemen. Weliswaar kan je rekenen op mijn steun.

Ten slotte volg ik jouw vorderingen op en stuur ik bij waar nodig in periodieke opvolgsessies. De inhoud en het verloop van deze sessies kunnen variëren naargelang jouw behoeftes. Wat vind jij belangrijk? Waar wil jij eerst aan werken? Waar ondervind jij moeilijkheden? Jij staat centraal in jouw gezonde levensverhaal.